.
Değerli Forum Dostlarım,
Antalya ili, Aksu ilçesi, Altıntaş Mahallesi’nde, müteahhit iş birliğiyle topraktan başlayıp dairelere dönüştürdüğümüz gayrimenkul yatırım girişimimiz, yaklaşık 8 yıllık bir sürecin ardından başarıyla tamamlanmıştı. 2015 ---> 2023
Son iki-üç yıldır forumdan birçok dostumuzdan yeni bir yatırım organizasyonu konusunda yoğun talep alıyorum. Bu süreçte başta Antalya ve Ankara olmak üzere çeşitli yatırım bölgelerini dikkatle incelemeye ve takip etmeye devam ettim.
Genel olarak imarlı arsaya yatırım yapmayı fazlaca tercih etmiyorum. Çünkü bana göre imarlı arsalar, süreç içerisinde zaten önemli ölçüde değer kazanmış oluyor. Yapılaşma süreci netleştiği için getirisi daha öngörülebilir hale geliyor. Şahsi düşünceme göre, 1 birim yatırımla 2 birim ya da biraz üzeri kazanç elde etmek çok heyecan verici değil. Elbette bu benim kişisel yatırım anlayışım ve imarlı alan yatırımı tercih eden tüm yatırımcılara da saygı duyuyorum.
Benim asıl ilgi duyduğum yatırım modeli ise; henüz imar almamış fakat kısa++ veya maks. orta vadede gelişim potansiyeli taşıyan, gelecekte planlamalar ve vizyon projeler doğrultusunda değer kazanacağını tespid ettiğim toprak yatırımlarıdır.
Bu doğrultuda, değerli forum dostlarımla birlikte benim için adeta bir “Jübile Yatırımı” niteliği taşıyacak, getirisinin, kısa++ vadede gerçekleşmesini öngördüğüm son bir yatırım organizasyonu planlıyorum.
Katılımın sınırlı kontenjanla olacağını özellikle belirtmek isterim. Bu yatırıma ilgi duyan forum dostlarımızın önümüzdeki günlerde hazırlıklı olmalarını tavsiye ederim. Hedefimiz, Temmuz ayına kadar yatırım sürecini tamamlamak olacaktır.
Yatırım girişimimize katılmak isteyen forum dostlarımız, detaylı bilgi almak ve ön rezervasyon yaptırmak için benimle iletişime geçebilirler.
Herkese sağlık, huzur ve bol kazançlar diliyorum.
Selamlar,
Serhan
0 532 5544294
.